Известие

Collapse
No announcement yet.

Скоростен лост и неговото скъсяване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    Идеална е, откъде я има - на теория всякаква ми върши работа че сегашната е аут.....
    Ми от Плевен я взехме от магазин за автоаксесоари.
    sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Супер колега много добре се е получило и се връзва с конзолата. Поправи ме ако греша, но доколкото виждам си сложил само нова топка без да променяш лостчето за задна?
      Аlfa romeo 156 2.0 T.S. 2000, Opel combo C

Comment

Да така е не е променян
        Мислех да го режа, но Тошко ме посъветва да не го правя. А относно заслугата за връзването с конзолата е изцяло негова....преди всичко беше махагон
        Last edited by wild_m; d.m.y г., 20:33.

Comment

искам само да обърнете внимание на скоростния лост на тая V6-тица http://www.youtube.com/watch?v=yj6J7-mFEak&NR=1
          не може да си намери втората просто...
          Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Първоначално публикувано от zimin Покажи съобщение
            "*** по трудно стигаш скъсен скоростен лост;))"
            добре да речем,че си на трета.С дългия лост или с късия ще ти е по лесно да го стигнеш при твоето пулулегнало положение? искам да видя каква ти е логиката.
            с дългия лост ще ти е по лесно да го стигаш като си на 2ра,4та и задна,а на 1ва,3та и 5та ще е с няколко санта по напред/по-далеч от теб/ към пепелника.
            При скъсен лост ще ти се отдръпне с няколко санта при 2ра,4та и задна,но за сметка на това ще се приближи при 1ва,3та и 5та. Само аз ли ги виждам така нещата?
            Аз проблеми нямам. моят лост се движи само напред и назад. Оригинално си е къс, движи се с кой да е пръст , а ако ме мързи да стигам до него просто ползвам бутоните на волана)))
            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
            sprint tropheo
            155/1.8
            156/2.0 Selespeed

Comment

сега видях,че си със селе.
              Говорех за ръчна кутия.Твоя направо можеш да го измахаш и да си направиш масичка на негово място
              Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Първоначално публикувано от zimin Покажи съобщение
                сега видях,че си със селе.
                Говорех за ръчна кутия.Твоя направо можеш да го измахаш и да си направиш масичка на негово място
                САмо на едната кола. Другите са с ръчни скорости. Пък и селеспийда поне първа и задна севключват задължително от лоста.

По темата(понеже няма да пиша повече по нея)- Лоста може да се скъси без проблем, но лично моето мнение е че става по неудобен.
                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                sprint tropheo
                155/1.8
                156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
                X